FACEBOOKtwitterlinkedin
Over ons

Bart van der Veen is vanaf 1978 werkzaam in de accountancybranche. Sinds juni 2005 is Bart van der Veen een zelfstandige onderneming met het Midden- en Kleinbedrijf als belangrijkste doelgroep voor haar administratieve en fiscale dienstverlening. Daarnaast verrichten we werkzaamheden voor particulieren.

rba-logo

Register Belastingadviseurs
Van der Veen administratie- en belastingadviseurs is als lid ingeschreven bij het Register Belastingadviseurs (RB). Het RB is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging voor fiscalisten en ondersteunt haar leden in de beroepsuitoefening. Het RB stelt het bijhouden van vakkennis verplicht. Leden die hun deskundigheid door middel van het bijwonen van Permanente Educatie-cursussen op peil houden, ontvangen het Certificaat van Vakbekwaamheid. Als klant van een RB-kantoor heeft u hierdoor de zekerheid dat de kennis van de belastingadviseur up to date is. Het RB bevordert hiermee een deskundige beroepsuitoefening.

We kunnen alles voor u doen en dat doen we goed en graag. Zonder grote overhead maar wel met een enorme betrokkenheid. Indien nodig huren we specifieke kennis in van een extern bureau. Onze relaties kunnen rekenen op gerichte aandacht, uitstekende service, correcte behandeling en een flexibele instelling. We werken zoveel mogelijk met vaste prijsafspraken aan de hand van een schriftelijke opdrachtbevestiging, hierdoor voorkomen we financieel onaangename verrassingen voor u. Het accent ligt immers op het evenwicht tussen kwaliteit en prijs.

Een 9 tot 5 mentaliteit past niet bij onze visie op zakelijke dienstverlening. Wanneer een afspraak overdag u niet past maken we graag een afspraak buiten kantooruren. Stuur ons een mail, of neem telefonisch contact met ons op via 0594 646 478.